Veel schade bij aanrijding in Vriezenveen, ambulance wijkt uit voor auto

Vriezenveen/Daarlerveen – Zaterdag rond het middaguur heeft er op de Oostermaatweg in Vriezenveen een aanrijding plaatsgevonden. Een ambulance die onderweg was moest uitwijken voor een auto.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Hierbij raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van de aanrijding. Beide voertuigen moesten worden afgesleept door een berger.

Een opgeroepen ambulance kreeg tijdens de spoedrit onderweg naar Vriezenveen een aanrijding met een auto op de Smitsstraat – N750 in Daarlerveen. Hierbij vielen geen gewonden. Een andere ambulance werd ondertussen naar Vriezenveen gestuurd.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen