Gewonde bij aanrijding in Den Ham

Den Ham – Op de kruising Vosseboer met de Geerdijk heeft vanavond een aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s. Hierbij is een persoon gewond geraakt en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders hebben eerste hulp verleent aan het slachtoffer. waarna het ambulance personeel het overnam. De schade aan beide voertuigen is groot en op de weg liggen verschillende brokstukken. De auto’s dienen te worden afgesleept door een berger. De weg was geblokkeerd tijdens de aanrijding. Politie doet onderzoek naar de aanleiding van de aanrijding. Het ongeval zorgde voor veel hinder op de kruising. Een berger heeft beide voertuigen geborgen en het wegdek schoon gemaakt.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen