Harde wind in Vroomshoop: boom valt op woning

Vroomshoop – Iets na 15.00 uur trok er een korte, maar hevige onweersbui over Twente, met onweer en zware windstoten. Dat zorgde in ieder geval in Vroomshoop voor wat problemen, waarbij zelfs trampolines in tuinen dreigden weg te waaien. Bomen vielen om, waarbij er aan de Hoekweg een op een woning terecht kwam.

Hammerweg
De brandweer en de gemeente zijn vanmiddag opgeroepen om naar de Hammerweg te gaan. Daar viel er een boom op straat door de harde wind, waardoor de weg geblokkeerd is geraakt. De gemeente is bezig de boom weg te halen.

De brandweer werd van deze klus afgehaald om naar een volgende klus te gaan.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Hoekweg
Aan de Hoekweg in Vroomshoop is een woning beschadigd geraakt, nadat er een boom op het huis viel.

Het huis heeft flinke schade opgelopen door de boom, waaronder een lek dak. Gemeente en hulpdiensten zijn ter plaatse om de schade op te nemen. Met behulp van een kraan word de boom van het dak verwijderd. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Nassaustraat
Aan de Nassaustraat in Vroomshoop is een tak op een auto gevallen. Ook ging er nog een grote tak los boven de auto. De brandweer heeft deze takken verwijderd. De auto heeft hierbij lichte schade opgelopen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen