De reddertjes uit Vroomshoop zamelen geld in voor de kinderen in Limburg

Vroomshoop – Twee kinderen uit het gemeente Twenterand Overijssel (Noah en Senna) Kremer willen graag de kinderen in Limburg helpen. Ze hebben al flessen verzameld om zo geld bij elkaar te krijgen voor de kinderen die hun speelgoed zijn kwijt geraakt tijdens de wateroverlast.

Nu zijn ze vanaf tien uur een rommelmarkt gestart om ook zo geld te verdien voor het goede doel. Velen steunen deze actie en brengen spullen naar de markt om ook te verkopen. De markt is te vinden bij de ‘D Oale Skoele aan Julianastraat 23 in Vroomshoop en geopend tot vier uur vanmiddag.

Later wordt bekend gemaakt hoeveel de actie heeft opgebracht en waar het naar toe gaat.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen