Getuigen gezocht na aanrijding in Vroomshoop

Een fietser is donderdag 15 juli rond 7.15 uur aangereden door een auto op de rotonde Hammerweg/ Nieuwstraat in Vroomshoop. De fietser kwam vanuit de richting Nieuwstraat/Wingerd en werd aangereden door een auto die op de Hammerweg reed vanuit de richting Westerhaar naar Den Ham.

De bestuurder van een Grijze Opel Safira, een kalende man tussen de 50 a 60 jaar heeft nog naar de fiets gekeken en werd toen door een andere bestuurder van een busje gevraagd de weg vrij te maken. De bestuurder is vervolgens ingestapt en weggereden zonder zich bekend te maken.

De fietser bleek achter af letsel te hebben opgelopen. Bent u de bestuurder geweest of heeft u iets gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen