Twee personen aangehouden in Vriezenveen na achtervolging

Vriezenveen – vannacht zijn na een achtervolging twee personen aangehouden in Vriezenveen. 

Nadat een personenauto in de buurt van Hardenberg een stopteken heeft genegeerd is een achtervolging ingezet. Tijdens de achtervolging is de politie de auto kwijtgeraakt en zijn er verschillende politie eenheden verzocht verzocht uit te zien naar de auto.

Een politie eenheid zag de auto rijden op de Zuivering en zetten de achtervolging in. Bij de achtervolging is de verdachte auto van de weg geraakt bij de Zuivering en tegen een boom gebotst. Na de botsing kon de politie de auto na een paar honderd meter staande houden. Van de drie inzittenden zijn er twee aangehouden gehouden.

Tijdens de aanhouding begon de auto van de verdachte enorm te roken en is de brandweer opgeroepen. Uiteindelijk was er geen brand en hoefde de brandweer niet in actie te komen. De auto van de verdachten is afgesleept door een bergingsbedrijf.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen