N36 bij Diffelen afgesloten na eenzijdig ongeval

Diffelen- De hulpdiensten zijn vrijdagavond opgeroepen voor een ongeval op de N36 bij Diffelen.

Ter plaatse betrof het een eenzijdig ongeval. Een bestuurder van een bestelbusje is vermoedelijk in de berm terecht gekomen, waarna het bestelbusje in de sloot terecht kwam. De bestuurder kon niet op eigen kracht uit het voertuig komen. De brandweer heeft de man bevrijd en is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De N36 was in verband met het ongeval in beide richtingen afgesloten waarna een file ontstond. Het bestelbusje is zwaar beschadigd en zal moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen