Medewerkster ademt rook in na brand bij gezondheidscentrum in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Een magnetron is woensdagochtend in brand gevlogen bij Zorg en Gezondheidscentrum Oranjeplein in Vroomshoop. Eén medewerker is hierbij gewond geraakt.

De brandweer schaalde bij het horen van de melding direct op en rukte met groot materiaal uit naar Vroomshoop. Ter plaatse bleek ‘slechts’ een magnetron in brand te staan. Dankzij het snelle optreden van de brandweer was het vuur snel gedoofd. Het pand hoefde niet ontruimd te worden.

Eén medewerker raakte gewond door het inademen van rook. De brandweer verleende eerste eerste hulp. Daarna nam het ambulancepersoneel het over. Ze is ter plaatse behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen