Opnieuw brandstichting bij Het Punt in Vroomshoop; jongerencentrum vol rook

Vroomshoop – De brandweer is vanavond rond kwart voor tien opgeroepen voor een brand melding aan de Burgermeester Koetjestraat bij Het Front achter Het Punt in Vroomshoop.

Er bleek rommel in een put in brand te staan en veroorzaakt veel rook. De rook is ook Het Punt en Jongerencentrum Het Front ingetrokken waardoor het brandalarm is aangeslagen. Brandweer heeft de put geblust en in Het Punt een controle uitgevoerd, en het pand geventileerd.

De brand is opnieuw aangestoken. Op deze locatie heeft al meerdere keren een brandje gewoed en is de plek zeer in trek bij de hang jongeren. Er hangen camera’s achter het gebouw en is de kans groot dat de daders zijn gefilmt. De politie bekijkt de beelden en zijn een onderzoek gestart.

[nggallery id=192]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen