Brandweer rukt uit voor een brandmelding in Vroomshoop

Vroomshoop – De hulpdiensten zijn vanavond op geroepen voor een brandmelding aan de Linderveld West in het buiten gebied van Vroomshoop.

Er bleek bij een boerderij een graafmachine in brand te staan die buiten op het terein stond. De graaf machine die eerder op de dag uit een diepe sloot is getakeld door een grote kraanwagen omdat deze graafmachine gisteravond door nog onbekende reden in een diepe sloot was gereden. Ook gisteravond werd de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. en werd besloten om de berging vanmorgen af te ronden. Hoe vanavond de brand in de graafmachine is ontstaan is onduidelijk. Verdere onderzoek zal de oorzaak moet uitwijzen. er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

[nggallery id=163]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen