Felle woningbrand in Sibculo, rook tot ver in omgeving te zien

In een woning aan de Kloosterdijk in Sibculo is zaterdag aan het begin van de middag brand uitgebroken. De vlammen slaan uit het dak, er is veel rookontwikkeling. De woning kan waarschijnlijk als verloren worden beschouwd.

De brandweer is met meerdere eenheden uitgerukt. Ook de brandweer uit Tubbergen, Vroomshoop en Den Ham is opgeroepen om de brand in Sibculo (gemeente Hardenberg) te bestrijden. De bewoners van de in het buitengebied gelegen huis worden onderzocht door ambulancepersoneel omdat ze rook hebben ingeademd.

De brand, waarbij de vlammen uit het dak sloegen, zorgt voor rookontwikkeling die tot in de verre omgeving te zien is. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Waarschijnlijk is het huis niet meer te redden, er komt een kraan bij om het huis uit elkaar te trekken.

[nggallery id=148]

Bron teskt: De Stentor

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen