Hennepplantage aangetrofen in Vroomshoop

Vroomshoop – De politie heeft vanmiddag aan de Tonnendijk in Vroomshoop een Hennepplantage ontdekt tijdens een controle.

In een schuur achter een woning is een onbekend aantal hennepplanten aangetroffen. Het zou om een behoorlijk aantal gaan. Enexis is ter plaatse en heeft tijdelijk een gedeelte van de van de Tonnendijk afgesloten om een veilige toegang tot de schuur te verkrijgen. Of er illegaal stroom werd afgetapt is onbekend. Het ruimingsteam en de politie zijn nog druk bezig met onderzoek en ontmanteling van de planten in de schuur. Of er iemand is aangehouden is nog niet bekend gemaakt. Het onderzoek en eventuele ruiming gaat nog enige tijd in beslag nemen.

[nggallery id=147]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen