Brandweer rukt uit voor gas/stank melding in Vroomshoop

Vroomshoop – Vanavond rond negen uur werd de brandweer opgeroepen voor een melding van stank/gas lucht in een woning aan de Hoekweg in Vroomshoop.

Een bewoner van de woning die op de bovenverdieping verbleef raakte licht onwel en was er vermoeden van koolmonoxide in de woning en werd de brandweer in geschakeld om metingen te verrichten. Er bleek tijdens de meting geen ernstige gevaar te zijn in de woning. En kon er geen echte gevaarlijke oorzaak gevonden worden. Voor de persoon die licht onwel werd hoefde verder geen medische behandeling. De bewoners konden weer terug in hun woning en is geadviseerd om de cv alsnog te laten nakijken door een monteur.

[nggallery id=137]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen