Storm Bella raast over Twenterand

De brandweer in Twenterand heeft het vandaag druk gehad met veschillede meldingen door Storm Bella. Bekijk hier een overzicht van de meldingen.

Wolfsklauw Vroomshoop

In Vroomshoop moest de brandweer uitrukken voor een omgevallen boom aan de Wolfsklauw. De boom belandde deels op een geparkeerde auto, die hierdoor behoorlijk beschadigd raakte. Om verdere schade te voorkomen, heeft de brandweer de boom voorzichtig verwijderen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

[nggallery id=132]

Omgewaaide boom blokkeerd weg in Beerzerveld

De brandweer van Den Ham is vanmorgen rond half elf opgeroepen voor een melding van stormschade aan de Beerzerhaar in Beerzerveld. Hier is een boom op de weg gevallen en blokkeerd de gehele weg. De brandweer heeft de boom verwijderen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

[nggallery id=133]

Boom valt op schuur in Geeridjk

Aan de Schoolstraat in Geerdijk bleek een boom te zijn omgewaaid op een schuur. De schuur heeft hierbij lichte schade aan het dak opgelopen. De brandweer gaat de boom verwijderen. Ook gaat de brandweer een boom omzagen die ook dreigt om te vallen op de schuur.

De tekst gaat verder onder de foto’s

[nggallery id=134]

Reclamedoek waait los van bedrijfspand in Vroomshoop

Bij een bedrijfsgebouw aan de schoolstraat in Vroomshoop hing een reclamedoek los en dreigde op de weg te vallen. De brandweer heeft deze van het pand gehaald. Als dank trakteerde de ondernemer de brandweer met een warme kop koffie.

[nggallery id=135]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen