76-jarige man overleden na aanrijding in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Een 76-jarige man uit Sibculo is zaterdagavond overleden langs de Tonnendijk (N341) in Vroomshoop. De partner van de overleden man zat tijdens de aanrijding in hun geparkeerde auto. De vrouw is na het ongeluk opgevangen door buurtbewoners.

De man werd aangereden toen hij uit de auto stapte om de autoverlichting te controleren. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De bestuurster van de auto die de man aanreed is voor het afleggen van een verklaring meegenomen naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. 

Gereanimeerd

Een onbekende man heeft kort na de aanrijding het slachtoffer gereanimeerd. De politie wil graag met deze man in contact komen en verzoekt hem contact op te nemen Tel: 0900 8844

(De identiteit van de man die het slachtoffer gereanimeerd heeft is inmiddels bekend.)

De Tonnendijk is afgezet en het verkeer wordt omgeleid. 

[nggallery id=125]

Bron tekst: Tubantia

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen