Uitslaande schuurbrand in Daarle

DAARLE – Aan de Esweg in Daarle is vrijdagavond een uitslaande brand uitgebroken in een garage. Meerdere landbouwvoertuigen staan in brand. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse en probeert te voorkomen dat de brand overslaat op naastgelegen gebouwen.

De garage staat namelijk dichtbij twee woningen en een andere schuur. De brandweer hoopt te voorkomen dat deze gebouwen ook vlam vatten. De garage is ruim afgezet, omdat er mogelijk ook gasflessen in de garage staan.

Twee personen zijn nagekeken door ambulance personeel ivm rook inademing maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De schade aan de schuur is groot en naar de oorzaak van de brand volgt nog onderzoek. De Esweg is afgesloten voor het verkeer.

[nggallery id=123]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen