Auto rolt kanaal in door vergeten handrem in Daarlerveen

Daarlerveen – Vannacht rond half twee zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een hulpverlening op de Smitstraat in Daarlerveen. Er bleek een auto te water te zijn geraakt.

De auto stond geparkeerd aan de andere zijde van het kanaal op de Kerkstraat naast een woning op de oprit. Vermoedelijk stond de auto niet op de handrem en is vanaf de oprit het kanaal in gerold. De eigenaar heeft nog geprobeerd om de auto tegen te houden, dit zonder succes.

De auto is groten deels onder water. Duikers van de brandweer Almelo assisteren om de auto te bergen. Met behulp van een kraan van de sleepdienst wordt de auto uit het kanaal gehaald. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

[nggallery id=113]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen