Zeven arrestaties na vondst drugslab in Vroomshoop

De politie heeft vanmiddag een inval gedaan bij sportschool Twente aan de Afrikalaan in Vroomshoop. Aanleiding is de aanwezigheid van een drugslab. Een arrestatieteam, voorzien van kogelwerende vesten, heeft zeven aanhoudingen verricht.

De verdachten zijn geblinddoekt en geboeid in politiewagens afgevoerd. Van hen wordt de identiteit vastgesteld en ze zullen worden gehoord over hun mogelijke betrokkenheid bij het lab.

De politie laat weten dat de reden voor de inval en de aanhouding is gebaseerd op de ontdekking van een drugslab in de sportstudio. Het pand wordt vanmiddag aan een nader onderzoek onderworpen. De politie kan nog niet bevestigen of het drugslab in de sportschool stond, dan wel elders in het complex was geplaatst.

Ook zouden woningen in Beerzerveld en Mariƫnberg worden doorzocht in verband met het drugslab. De politie heeft dat nog niet bevestigd.

[nggallery id=104]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen