Dikke laag olie op wegdek in Vriezenveen, straat gehele weekend afgesloten

VRIEZENVEEN – Op de Veenweg en de Stouweweg in Vriezenveen ligt over ongeveer 100 meter een laag olie op het wegdek. Hierdoor is de weg glad geworden en onveilig voor het verkeer. De brandweer is de olie aan het opruimen. Tijdens het reinigen zijn de straten afgesloten voor het verkeer.

Een auto heeft de olie verloren omdat deze de karter stuk reed in een gat in de weg. De auto is afgesleept door een berger.

Weg afgesloten

Het schoonmaken gaat enige tijd in beslag nemen. De wegbeheerder heeft het gat in de weg bekeken en sluit het gehele weekend de Stouweweg af vanaf het kanaal tot de kruising met de Veenweg. Er zal daarna een reparatie aan de weg worden uitgevoerd. De gemeente zal schrikhekken en borden voor een omleiding gaan plaatsen.

[nggallery id=94]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen