Trekker rijdt in op groep van negen fietssters in Den Ham; meerdere gewonden

DEN HAM – Een groep met negen fietsers is woensdagochtend ten val gekomen aan de Nienenhoek in Den Ham. Ze werden aangereden door een tegemoetkomende trekker. Twee personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Negen vrouwen waren net begonnen aan een fietstocht in Den Ham. In een flauwe bocht werden drie van hun aangetikt door de tegemoetkomende trekker. De bestuurder heeft de groep fietsers hoogstwaarschijnlijk over het hoofd gezien. Door de valpartij kwamen ook de overige fietsers ten val. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de fietsers zijn. Aanvankelijk werd ook een traumahelikopter ingezet, maar die werd halverwege geannuleerd. Met de bestuurder van de trekker gaat het naar omstandigheden goed.

De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de verkeersongevallenanalyse komt ter plaatse.

Bron tekst: Tubantia

[nggallery id=88]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen