Persoon naar ziekenhuis na woningbrand in Westerhaar

Westerhaar – De brandweer is rond één uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Bremstraat in Westerhaar. Ter plaatse bleek dat er brand was in de woonkamer waarbij veel rook bij vrij kwam. De bewoners hebben de woning tijdig kunnen verlaten.

Zowel brandweer Vroomhoop en Vriezenveen zijn terplekke om de brand te bestrijden. De gehele tussenwoning staat onder dikke rook. Drie bewoners hebben hierbij rook ingeademd en worden gecontroleerd door het ambulance personeel. De straat is volledig afgesloten voor het verkeer in verband met opgestelde voertuiggen.

De woning heeft zoveel rookschade dat deze tijdelijk onbewoonbaar is. Een bewoner heeft veel rook ingeademd dat hij voor verdere onderzoek mee gaat met de ambulance naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de beide buur woningen gecontroleerd in verband met rookoverlast.

[nggallery id=75]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen