Bizarre crash tijdens achtervolging: auto knalt woonkamer binnen in Bergentheim

Een bizar ongeluk dinsdagavond in Bergentheim. Daar vloog een auto dwars door de gevel van een woning en kwam op de kop tot stilstand in de woonkamer. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurde dit tijdens een politie-achtervolging. Zeker twee mensen raakten gewond.

Beelden van de ravage na de crash op de Van Roijensweg (N343) doen denken aan een scène uit een actiefilm. Maar dinsdagavond rond 23.15 uur was er weinig fictief aan de enorme klap die volgde nadat een donkere Mercedes van de weg raakte.

Het heftige incident zou zijn gebeurd tijdens een politie-achtervolging door het dorp in de gemeente Hardenberg. Op videobeelden die worden gedeeld op social media is te zien hoe een auto met hoge snelheid voorbij raast terwijl politiesirenes dichterbij komen. De klap die volgt is enorm:

Op het moment dat de auto het huis ramde, zouden er nog twee mensen in de woning aanwezig zijn geweest. Volgens omstanders ging het om een man en een vrouw.

Traumahelikopter

Na aankomst van de hulpdiensten – waaronder een traumahelikopter – werden uiteindelijk twee gewonde personen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Of dit de twee bewoners zijn, is onduidelijk. Ook de ernst van het letsel is tot op heden onbekend.

De politie heeft de crash in onderzoek. Het is nog niet bekend waarom de bestuurder van de auto door agenten werd achtervolgd.

[nggallery id=73]

Bron Tekst: De Stentor

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen