Uitslaande schuurbrand in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Aan de Bevert in Vroomshoop stond woensdagavond een vrijstaande schuur in brand. De brandweer was met twee blusvoertuigen en een tankwagen uitgerukt om de situatie onder controle te krijgen. De politie hield ondertussen het toegestroomde publiek op afstand.

Het gaat om een schuur van zo’n acht bij tien meter. Naastgelegen woningen werden nat gehouden om overslag te voorkomen. In de omgeving klonk geknal van ontplofte gasflessen. Buurtbewoners moesten ramen en deuren gesloten houden in verband met de hevige rookontwikkeling.

De politie probeerde het publiek op afstand te houden. Ook de brandweer vroeg de mensen om ruimte te maken voor de hulpdiensten. “Ga naar huis en blijf uit de rook!”

[nggallery id=69]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen