Ramkraak op juwelier in Tubbergen; Vijf personen aangehouden in Westerhaar

Ramkrakers hebben zaterdagochtend toegeslagen bij juwelier Plegt-Haarman aan de Almeloseweg in Tubbergen. Rond een uur of 05.00 werd de winkelpui door een auto met Duits kenteken geramd. De politie hield even later in Westerhaar-Vriezenveensewijk vijf verdachten aan en loste daarbij waarschuwingsschoten. 

Door de klap ontstond forse schade. De auto werd achtergelaten. Getuigen zagen een ander voertuig wegrijden, die later werd gesignaleerd in de buurt van de Sibculoseweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Een arrestatieteam hield daar vijf verdachten aan.

Getuigenoproep

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en roept getuigen die mogelijk iets opvallends hebben gezien in de buurt van de Almeloseweg in Tubbergen of bij de Sibculoseweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk op om contact op te nemen via 0900-8844.

Bron Tekst: RTVOost

[nggallery id=67]
Foto’s ramkraak Tubbergen: Dennis Nengerman / 112Oldenzaal

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen