Twee treinen onder gespoten en geverft op de lijn Almelo-Hardenberg

Almelo-Hardenberg – Twee treinen op de lijn Almelo-Hardenberg zijn de afgelopen nachten in Marienberg beklad met verf. De treinen die s’nachts gestald staan ter hoogte van Marienberg zijn over de lengte van de gehele trein beklad met verf.

Van de daders ontbreekt elk spoor en is Arriva bezig met onderzoek om de daders te traceren. Ook zal er aangifte gedaan worden bij de politie. Men vraagt dan ook of er getuigen zijn die wat opgemerkt hebben de afgelopen nachten rondom het station in Marienberg. De schade is aanzienlijk nu de treinen met roze verf bespoten en geverft zijn. De treinen rijden nu nog wel op de lijn maar zullen binnenkort naar een reinigings spoorstraat gebracht worden om gereinigt te worden.

[nggallery id=63]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen