Hagelnieuwe politieauto crasht tijdens achtervolging in Kloosterhaar

Tijdens een achtervolging in Kloosterhaar is vanmiddag een gloednieuwe politieauto betrokken geraakt bij een ongeluk. De politiewagen botste op een ander voertuig, dat niet betrokken was bij de achtervolging. De automobilist waar de agenten achteraan zaten, kon zodoende ontkomen.

De politie wilde een voertuig controleren, toen de bestuurder daarvan op de vlucht sloeg. Tijdens de daaropvolgende achtervolging vond het ongeluk plaats op de kruising van de Groenedijk en de Dorpsstraat. De politieagenten botsten op een andere auto en schoten daarna met hun voertuig door de heg en de tuin van de kerk. 

Beide agenten zijn ter plaatse gecontroleerd en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde eveneens niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse voor onderzoek.

[nggallery id=61]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen