Bewoners op tijd gewaarschuwd door rookmelder bij brand in woning Sibculo

Sibculo – Rond 6uur vanmorgen zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een brandmelding aan de Veenakkers in Sibculo. Terplaatse bleek dat de bewoners gewekt zijn door een brandmelder en er veel rookontwikkeling was in de woning.

De bewoners konden de woning tijdig verlaten. In de woonkamer bleek dat een palletkachel niet goed te werken en veroorzaakte veel rook ontwikkeling. Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger voorkomen worden. De weg was tijdens de inzet afgesloten voor het verkeer. De brandweer van Vroomshoop, Bergentheim, Hardenberg en Tubbergen waren hiervoor opgeroepen. De schade bleef door snel ingrijpen van de brandweer beperkt tot fikse rookschade. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

[nggallery id=59]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen