Lichaam vermiste jongen (14) uit Vriezenveen gevonden: eenzijdig verkeersongeval

VRIEZENVEEEN – De politie heeft woensdagochtend aan de Bovenlandweg in Vriezenveen het levenloze lichaam van een 14-jarige jongen aangetroffen. Het blijkt te gaan om de jongen die sinds dinsdagmiddag vermist werd. Er is sprake van een eenzijdig ongeval.

De jongen is vermoedelijk door een verkeersongeval om het leven gekomen, meldt de politie. Hoe en wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval en niet van een misdrijf. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet nu onderzoek op de plek des onheils.

De 14-jarige inwoner van Vriezenveen werd sinds dinsdag 16.00 uur vermist. Hij is voor het laatst gezien op een crossmotor. De politie plaatste woensdagochtend in alle vroegte een oproep op sociale media om uit te kijken naar de jongen.

De Bovenlandweg ligt in het buitengebied tussen Vriezenveen en Geesteren. De weg is tot half elf in de ochtend volledig afgesloten geweest.

Bron Tekst: Tubantia

[nggallery id=56]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen