Weggelopen Porsche-bestuurder na crash Den Ham aangetroffen in ziekenhuis

De 27-jarige man uit Westerhaar die woensdagavond zijn Porsche Panamera total loss reed tegen een boom in Den Ham, rende daarna het weiland in. Later werd de man in het ziekenhuis aangetroffen.

Het motorblok van de Porsche lag 5 meter verderop door de harde klap. En van de bestuurder van de Porsche ontbrak lange tijd elk spoor. Het moet een erg harde klap zijn geweest, toen de bestuurder de peperdure auto woensdagavond tegen een boom aan de Achteres reed. 

Naast de politie, rukte ook de brandweer en de ambulance uit. Maar een gewonde man werd niet aangetroffen. Ooggetuigen zagen de bestuurder het naastgelegen weiland in rennen. Het was voor de politie reden om direct met warmtecamera’s en een speurhond te zoeken. Maar hij werd niet aangetroffen.

Veel later op de avond werd de bestuurder in het ziekenhuis aangetroffen. Te laat om nog een bloedproef te doen, waarmee bepaald had kunnen worden of de man onder invloed reed. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. De man was wel goed aanspreekbaar.

Waarom de man de plaats van het ongeval verliet? Volgens de politie kan het niet met zekerheid worden vastgesteld dat het om vluchtgedrag ging. De man wordt niet strafrechtelijk gevolgd, meldt de politie.

Bron Tekst: TC Tubantia

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen