Tiental schapen ontsnapt in Vroomshoop: één schaap raakte gewond

VROOMSHOOP – Op het industrieterrein aan de Amerikalaan in Vroomshoop liep aan het begin van de avond een tiental schapen over straat. De beesten waren ontsnapt uit een schaapskooi en moesten worden gevangen door een schapenherder uit de buurt.

Het hekwerk rondom het schapenkop was niet correct geplaatst, waardoor de schapen eenvoudig konden ontsnappen. Medewerkers van Veneberg Security hebben de schapen ontdekt en schakelden de politie in. Een schapenherder uit de buurt werd opgetrommeld om de schapen te vangen. 

Na verloop van tijd kwam de eigenaar van de schapen. De herder heeft de beesten in een aanhanger gelokt en naar een andere locatie verplaatst. Bij de ontspanning is één schaap gewond geraakt. Hij kwam vast te zitten in het hek. 

[nggallery id=32]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen