Twee reeën te water in Daarlerveen

Daarlerveen – Vanmorgen rond 6:30 zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding dat er twee reeën in het Kanaal Almelo – De Haandrik zwommen.

Bij aankomst bleek dat er ter hoogte van de Brugstraat in Daarlerveen een ree zwom. Die kon door de politie bij de horens worden gevat, en uit het kanaal worden gehaald. Maar omdat de melder twee reeën had aangegeven werd er nog verder gezocht. Zo’n twee kilometer verderop richting Vriezenveen zwom de tweede en werd er een red actie op touw gezet. Met een vangstok werd ook deze ree uit het water gevist en gered door de brandweer. Nadat de beestjes weer wat op temperatuur waren gekomen werden ze weer los gelaten in het natuur.

[nggallery id=20]

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen