TOP 1 – Olympia’22 1

Waar het vorige week in de verloren wedstrijd tegen Ons Clubje tam en zwak was, begon TOP vandaag met meer energie en geloof. Doelpunten en balveroveringen werden gevierd en dat had ook zijn weerslag op het spel. Merijn opende de score met een schot. Olympia maakte gelijk, maar TOP counterde via Justin weer direct naar 2-1. De eerste helft liep gelijk op. Vlak voor rust scoorde Olympia nog tweemaal en dat bracht de ruststand op 6-8.

Trainer Ad Zomer was in de rust tevreden met de getoonde intensiteit en gaf ons wat tips voor de 2de helft. Met goede moed begonnen zij hieraan. Olympia startte direct scherp en scoorde binnen no-time tweemaal, waardoor het gat 4 doelpunten werd, 6-10. Dit gat was te groot om te overbruggen. Met man en macht probeerde TOP terug te komen in de wedstrijd, maar een kwartier voor tijd was de spreekwoordelijke energietank,  bij een 9-12 tussenstand, zo goed als leeg. Een hoogtepunt in een niet al te spannende slotfase was het doelpunt van A junior Tim Gerrits, die met een eenhandige doorloopbal de eindstand op het bord gooide 10-13.

Een betere wedstrijd van de toppers, maar vandaag was Olympia de betere. Aankomende zaterdag spelen de toppers, wederom op eigen veld, de wedstrijd tegen SEV uit Zelhem. Aanvang van deze wedstrijd is 17:15. Kom allen kijken, en blijf na die tijd nog even hangen voor het openingsfeest! Tot dan!