Huurders starten Uniek Lifestyle en Gifts

Acht ondernemers hebben de handen ineen geslagen en zijn de shop-in-shop Uniek Lifestyle & Gifts begonnen op de voormalige locatie van Zowizo aan het Westeinde in Vriezenveen. Door deze samenwerking van de groep betrokken huurders blijft de winkel met lifestyle en cadeauartikelen voortbestaan.

Wethouder Aimée van der Ham bracht de felicitaties namens de gemeente over aan de initiatiefnemers van de winkel en verraste de aanwezige ondernemers met een taart.

“Zowizo was ook al een shop-in-shop”, vertelt Joanne Berkhof. “We hebben alleen een paar spelregels veranderd.” Op de vraag hoe de verschillende huurders dan weten wanneer zij iets hebben verkocht, vertelt Esther Krikken dat alle artikelen een unieke barcode hebben. “Op deze manier kan elke ondernemer zien wat hij of zij heeft verkocht. Aan het eind van de maand krijgt vervolgens iedereen haar eigen deel”, legt Esther uit.

Geen concurrentie
Wat is er dan te vinden bij Uniek Lifestyle & Gifts? Van beeldjes tot kleding en van snoep tot houten accessoires. Voor elk wat wils. “Iedere ondernemer heeft een eigen website, maar onze producten komen samen in de winkel”, legt Joanne uit. Stopt het dan bij deze acht ondernemers? “Er mogen wel huurders bijkomen, maar we willen wel kwaliteit. En geen concurrentie onderling”, legt één van de initiatiefneemsters uit.

Compliment
Wethouder Aimée van der Ham is blij met de onderneming in Vriezenveen. “Mooi dat de winkel is blijven bestaan en dat jullie deze samenwerking voor elkaar hebben gekregen. Dat is de kern van ondernemerschap”, complimenteert de wethouder de acht huurders.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen