Straatversieringen en steun voor het Ronald McDonald Kinderfonds in Vroomshoop

Vroomshoop – Het dorp Vroomshoop viert dit jaar haar 165-jarig bestaan, en dat is overal in het dorp te zien. Veel straten zijn prachtig versierd, elk met hun eigen unieke thema. De Nassaustraat koos dit jaar voor een wel heel bijzonder thema: McDonald’s.

Op donderdagavond stond de straat volledig in het teken van deze populaire fastfoodketen, compleet met de verkoop van heerlijke hamburgers en verfrissende frisdrank. Maar er was meer dan alleen gezelligheid en lekker eten: de volledige opbrengst van deze avond werd geschonken aan het Ronald McDonald Kinderfonds, een goed doel dat zich inzet voor het welzijn van zieke kinderen en hun families.
Dankzij de vele gulle giften van de bezoekende Vroomshopers werd het fantastische bedrag van maar liefst € 1.058,- opgehaald.

Deze actie was mede mogelijk dankzij de genereuze sponsoring van Jumbo Veld uit Vroomshoop, Slagerij de Jager uit Kloosterhaar, McDonald’s Hardenberg en Cafetaria Nieuwoord. Hun bijdrage zorgde voor een geslaagde avond vol plezier en saamhorigheid.
De avond toonde eens te meer het warme hart van de Vroomshoopse gemeenschap, die niet alleen haar jubileum viert, maar ook haar betrokkenheid toont bij goede doelen en de wens om anderen te helpen.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen