Wandelvierdaagse Den Ham

Dit jaar is er na enkele jaren van afwezigheid weer een avondwandelvierdaagse in Den Ham. Op maandag 9, dinsdag 10, donderdag 12 en vrijdag 13 september wordt dit evenement gehouden.

De deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden: 2,5 of 5 kilometer. De kosten zijn € 3,50 per persoon. Alle dagen is de start tussen 18.00 en 18.30 uur op de parkeerplaats achter de Rank. Op maandag t/m donderdag is daar ook het eindpunt. Op vrijdag eindigen we op de Brink. Tevens is de vrijdag ‘pyjamadag’. Niet echt verkleed maar in je pyjama de laatste dag lopen.

De avondvierdaagse wordt ditmaal georganiseerd door Wandelmaatjes Den Ham, een nieuwe vereniging die in samenwerking met Den Ham Doet hiervoor in het leven is geroepen. De organisatie bestaat uit de volgende personen: Janny Bijlstra, Herman Klomp, Jolanda Marsman, Mannes Poel, Janneke Timmerman en Judith Zandman.

Wandelmaatjes Den Ham wil zich in de toekomst ontwikkelen als een platform waar wandelaars contacten kunnen leggen en routes gedeeld kunnen worden. De vereniging heeft een eigen facebookpagina en het centrale e-mailadres is: wandelmaatjesdenham@gmail.com

 

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen