Eet een bitterbal met burgemeester en wethouders

Afgelopen jaar koos het college van B&W ervoor geen traditionele nieuwjaarsreceptie te houden. In plaats daarvan maakten de Twenterandse bestuurders een rondje langs de dorpen met een heuse collegetour. Dat beviel hartstikke goed. De gesprekken met inwoners en ondernemers in hun eigen dorp waren erg waardevol. En dus herhalen ze dat kunstje nog een keer. Maar nu in de zomerperiode.

Net als in januari is het de bedoeling de bezoeken zo laagdrempelig mogelijk te houden. “We hebben gemerkt dat mensen op deze manier heel snel langskomen voor een praatje”, legt burgemeester Broekhuizen uit. “Dat leverde bijzondere gesprekken en mooie momenten op. Daar hopen we nu uiteraard óók weer op. Wij zorgen voor een kop koffie met wat lekkers, maar ook voor een glas fris en een heerlijke bitterbal. Ik hoop dat we weer veel mensen mogen begroeten.”

De planning
De vorige keer trok het college naar Vroomshoop, Den Ham, Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Daar komen nu ook Bruinehaar en De Pollen bij. Alle bijeenkomsten zijn van 18.00 tot 19.30 uur. De bitterballen zijn al in bestelling, de planning is inmiddels gemaakt en van de eerste twee bijeenkomsten is ook de locatie bekend:

Dinsdag 3 september in Westerhaar bij De Klaampe op de parkeerplaats
Woensdag 4 september in Den Ham op De Brink
Dinsdag 10 september in Bruinehaar-De Pollen
Donderdag 19 september in Vroomshoop
Woensdag 25 september in Vriezenveen

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen