Nieuwe kleedkamers vv Den Ham

Den Ham – Op sportpark “De Rohorst” is inmiddels het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van een drietal kleedkamers. Het oude kleedkamer gebouw met de kleedkamers 11 t/m 14 voldeed al een hele tijd niet meer aan de behoeften.

Het bestuur van de v.v. Den Ham heeft een poos lopen dubben wat er nu eigenlijk als eerste moest gebeuren. Moest dat de bestuurskamer zijn die qua aankleding nodig gepimpt moest worden en waarvoor de tekeningen reeds waren gemaakt, of moest de keuze op nieuwe kleedkamers vallen.

Met nuchterheid die het Hammer bestuur eigen is, viel de keuze unaniem op de bouw van nieuwe kleedkamers.
Een deel van de oude kleedkamers 11-14 werd gesloopt om ruimte te creëren en de bestaande kleedkamers 3-10 worden uitgebreid met 3 kleedkamers.
Zoals gebruikelijk bij bouwactiviteiten op “De Rohorst” gebeurt dit zo veel mogelijk met vrijwilligers. Bijzonder daarbij is dat de verwarmingsinstallatie gekoppeld aan de pelletkachel uit de bestaande kleedkamers, eigenhandig is overgezet naar de nieuwe locatie. Ook de bestaande elektra installatie met de diverse schakelmogelijkheden voor de pomp en verlichting, is geïntegreerd in het nieuwe gebouw.

Ondanks de tegenslagen van het zeer natte voorjaar, met extra kosten voor fundering en bronbemaling, vordert de bouw inmiddels gestaag. De verwachting is dat ergens in het komende seizoen de kleedkamers in gebruik worden genomen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen