Het is zover de opstart van Wensambulance Hardenberg

Wij zijn verheugd en hebben uitgekeken naar dit moment na enige tijd voorbereiding aan de keukentafel, te mogen mededelen dat het nu echt van start gaat met onze Stichting Wensambulance Hardenberg.

We bevinden ons nu in de opstartfase waarin we onze ideeën in kaart hebben gebracht voor nu en voor in de toekomst.

Ook willen we jullie allen meenemen in deze reis om updates te plaatsen van al het moois wat op ons pad komt om deze droom werkelijkheid te maken.

In onze Stichting zijn alleen vrijwilligers en daarom zijn we ook afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven en elke bijdrage is welkom zodat we onze eigen wens ambulance aan kunnen schaffen, om ons doel te realiseren het vervullen van meestal laatste wensen van terminale en chronisch zieke patiënten die afhankelijk zijn van liggend vervoer.

Wij zullen ons dan eerst ook richting op promotie activiteiten om onze Stichting kracht en basis te geven om daadwerkelijk ons doel te halen. En dat is het vervullen van gratis wensen.

We verheugen ons ten zeerste en kijken enorm uit naar een groeiende organisatie met veel leuke collega’s om nog meer wensen uit te laten komen.

Als u meer informatie wil en of een leuke actie op wil zetten zijn we altijd bereid om mee te denken dit kan op meerdere manieren.

Via de website : www.wensambulancehardenberg.nl

Via de mail : info@wensambulancehardenberg.nl

En of toch liever via de telefoon dit kan op : 06-2345 6692

Een warme groet,
Bestuur Wensambulance Hardenberg

Opstart locatie : Sibculo ( Gemeente Hardenberg )

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen