Feestelijke opening bibliotheek

Dat je bij de bibliotheek in Vroomshoop boeken kunt lenen, dat is algemeen bekend. Maar de bibliotheek in Vroomshoop heeft nog veel meer te bieden.

Tijdens de feestelijke opening gaf Jenny van der Kolk van de bibliotheek een toepasselijke toespraak. Zij illustreerde de verandering in de bieb aan de hand van een rups die een vlinder wordt: “Zo is de bieb in Vroomshoop omgetoverd van een ietwat saaie rups tot een mooie gekleurde vlinder.

Een gekleurde vlinder die veel mogelijkheden heeft. Hij vliegt naar het Grand Café, kan vliegen naar een mooie ingerichte jeugdhoek of hij zoekt een plekje aan de mooie leestafel daarboven de mooie lampen of op de mooie tijdschriftenkast. Ook kan hij naar buiten vliegen om mensen binnen te halen om gebruik te maken van de nieuwe zitjes of houdt hij de dames van de creatheek gezelschap.

Al met al biedt de nieuwe bieb meer ruimte voor nieuwe ideeën.“ Nieuwsgierig wat de vernieuwde bibliotheek in Vroomshoop te bieden heeft? Kom eens langs om de inrichting te bekijken of om een bakje koffie of thee te drinken in Grand Café het Punt.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen