Deel van Verzetstraat komende twee weken dicht

Vanaf woensdag 29 mei is een deel van de Verzetstraat in Vriezenveen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Aadorpweg en Kanaalweg Zuid en alleen tijdens de werktijden van de aannemer. Er wordt daar een voetpad aangelegd langs de Verzetstraat.

Het was eerst de bedoeling om het verkeer zoveel mogelijk doorgang te laten vinden door slechts de helft van de rijbaan af te zetten. Dit is ook op die manier gegaan tijdens de eerste dagen van deze klus. Automobilisten moesten dan af en toe op elkaar wachten om erlangs te kunnen. Dat vergde af en toe kennelijk te veel van het geduld van bepaalde automobilisten, hetgeen zorgde voor onveilige een werksituatie.

Buiten werktijd wel toegankelijk
Voor de veiligheid van de betrokken werklui is besloten om tijdens de werktijd van de aannemer het verkeer via het Westeinde te leiden. De verkeersborden die die omleiding aangeven zijn op woensdagochtend 29 mei geplaatst. De Verzetstraat is wél toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer als de aannemer niet aan het werk is. Kortom, buiten werktijd van de aannemer en in het weekend. Vrijdag 6 juli is het werk naar verwachting klaar.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen