Sportlust en hoofdsponsor AK Schoonmaak verlengen tot 2028

Met trots maakt Sportlust Vroomshoop bekend dat AK Schoonmaak haar hoofdsponsorschap met vijf seizoenen heeft verlengd en deze ook heeft opgewaardeerd. De nieuwe overeenkomst met het schoonmaakbedrijf van eigenaar Sjaak Kolthof loopt nu tot medio 2028.

De contractverlenging van de hoofdsponsor vindt voorzitter Marc Kosse fantastisch nieuws: “De verlenging met vijf jaar is een teken van waardering en vertrouwen. De samenwerking met AK Schoonmaak voelt erg goed en gelukkig spreekt onze hoofdsponsor dat gevoel ook uit.’’

Ook Sjaak Kolthof, tevens gewaardeerd lid van het 2e elftal, is trots op de nieuwe samenwerking: ”AK Schoonmaak is trots om ons wederom te verbinden aan één van de mooiste verenigingen van deze regio. We zijn al sinds enkele jaren hoofdsponsor. Het is niet eenvoudig om te meten wat het ons brengt, maar we merken aan alle kanten dat het ondersteunen van Sportlust Vroomshoop en andere lokale verenigingen positieve energie brengt binnen ons bedrijf en ook binnen het lokale verenigingsleven. Het is mooi om daar een bijdrage aan te leveren!”.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen