Brandweervrijwilligers vieren jubileum in Twenterand

Kazerne Vroomshoop, Vriezenveen en Den Ham vieren gezamenlijk afgelopen maandag 25 september een belangrijk moment: de jubilea van tien toegewijde brandweervrijwilligers. Deze vrijwilligers staan al jarenlang dag en nacht paraat om de inwoners van Twenterand en omgeving te beschermen. Het is tijd om hun inzet te erkennen en te vieren. Tijdens de korpsavond nemen we ook afscheid van vier vrijwilligers die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het team.

Er valt wat te vieren!
Al gedurende 35 jaar staat Jan Kamphuis met een grote dosis passie paraat als vrijwilliger voor de kazerne in Vroomshoop. Dit prachtige jubileum is absoluut een viering waard. Eveneens mogen Jos Reuvers en Harco Twiest dit jaar hun 15-jarige brandweerjubileum vieren, een mooie mijlpaal. Erg blij zijn we ook met 10-jarige jubilea van maar liefst zeven vrijwilligers: Marco Stegeman, John Fokke, Allart Wessels, Andre Wilharms, Jeroen Smelt, Annelore Kok – Krahnwinkel en Sander Kamphuis. De korpsavond belooft een bijzondere gelegenheid te worden, waarop certificaten en diploma’s worden uitgereikt. Tijdens deze avond zal burgemeester Hans Broekhuizen aanwezig zijn om de vrijwilligers te eren.

Jack Beuting, teamleider, deelt zijn dankbaarheid voor de jarenlange inzet van deze collega’s.

‘’Ik ben trots op jullie inzet en toewijding voor de brandweer. Samen vormen we een onverslaanbaar team. Ik kijk uit naar nog vele jaren van samenwerking. Gefeliciteerd met jullie jubileum!’’. – Jack Beuting

De korpsavond vond afgelopen maandag 25 september 2023 plaats in de brandweerkazerne van Vroomshoop aan de Plantsoen.

Jubilarissen

35 jaar:
– Jan Kamphuis (Vroomshoop)

10 jaar:
– Marco Stegeman (Den Ham)
– John Fokke (Vriezenveen)

15 jaar:
– Jos Reuvers (Vriezenveen)
– Allart Wessels (Vriezenveen)
– Twiest (Vriezenveen)
– Andre Wilharms(Vriezenveen)
– Jeroen Smelt (Vriezenveen)
– Annelore Kok – Krahnwinkel (Vroomshoop)
– Sander Kamphuis (Vroomshoop)

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen