De Old Stars Twenterand blijven onverminderd actief bezig

Ook tijdens de huidige zomerstop bezorgen de Old Stars Twenterand bewoners van het woonzorgcomplex ‘t Haarhuus in Westerhaar-Vriezenveensewijk meerdere aangename uurtjes. Rolstoelgebruikers worden voortgeduwd en ook duo-fietsen worden ingezet voor een zonnige en onbezorgde rondrit door het tweelingdorp. De wandelvoetballers laten daarmee zien ook sociaal-maatschappelijk betrokken te zijn.

Op vrijdagmorgen 1 september aanstaande begint op het kunstgrasveld bij vv Voorwaarts aan de Twistveenweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk het negende voetbalseizoen in successie van de Old Stars Twenterand, die meer dan 30 actieve leden kent. Zestigplussers uit de gemeente Twenterand, die van beweging en van voetballen in een gezellige sfeer houden, zijn van harte welkom. De inloop is op 1 september vanaf 9.30 uur in de kantine van vv Voorwaarts.

Op vrijdagmorgen 8 september is om 9.00 uur direct voorafgaande aan de training de jaarvergadering van de Old Stars Twenterand gepland. De trainingen worden geleid door het gekwalificeerde duo Bernd Bove uit Wierden en Herjan Eshuis uit Vriezenveen. In september aanstaande wordt er door de vitale wandelvoetballers deelgenomen aan walking football-toernooien bij Vitesse’63 in Koekange en bij de Oald Stars van AVC Heracles in Almelo.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen