Competitie-indeling Vroomshoopse Boys 1 voor het seizoen 2023-2024 bekend

De KNVB heeft op 7 juli 2023 de indeling van de standaardteams vanaf de eerste klasse bekend gemaakt Het eerste elftal van Vroomshoopse Boys komt het seizoen 2023-2024 uit in de tweede klasse I. van het de organisatie Oost.

Van de vorige klasse J. van het seizoen 2022-2023 zijn acht teams overgebleven. Sparta Enschede werd vorig seizoen kampioen en DOS’37 promoveerde via de nacompetitie ook naar de eerste klasse. Enter Vooruit redde het niet in de finale van de nacompetitie tegen vv Den Ham en daalde af naar de derde klasse.

De rechtstreekse degradanten waren de Drentse ploegen Elim en FC Meppel.
In plats van die promovendi en degradanten komen volgend seizoen ATC’65, BWO en Barbaros, alle uit Hengelo, die de overstap van zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal maken.

Daarbij komen de kampioenen van de derde klasse, oude bekende FC Zutphen en Rigtersbleek uit Enschede. Als veertiende team is vv Dieren toegevoegd, in feite de enige tegenstander op een forse reisafstand van Vroomshoopse Boys.

De indeling iet er als volgt uit: ATC’65 uit Hengelo, KSC BWO uit Hengelo, Sc. Barbaros uit Hengelo, RKSC De Zweef uit Nijverdal, vv Den Ham, FC Zutphen, SV Gramsbergen, SV Nieuwleusen, Oranje Nassau uit Almelo, PH uit Almelo, vv Rigtersbleek uit Enschede, HVV Tubantia uit Hengelo, vv Dieren en Vroomshoopse Boys

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen