Geslaagde Majorette en Twirl wedstrijddag in Vroomshoop

De Harmonie Vroomshoop mag zich inmiddels ervaren wedstrijdorganisator noemen wanneer het om de majorette & twirlsport gaat. Door het tot in detail afgewerkte draaiboek loopt de organisatie als een geoliede trein.

Samen met de provinciale bond (OBM) en de NTSB (Nederlandse Twirl Sport Bond) organiseert de Harmonie Vroomshoop jaarlijks een majorette en twirlwedstrijd en in het najaar de Overijsselse kampioenschappen voor deze sport.

Afgelopen zaterdag, 10 juni, vond de majorette & twirlwedstrijd plaats in de sporthal van het Punt in Vroomshoop. Maar liefst 151 optredens kwamen voorbij op de wedstrijdvloer, in de diverse categorieën, klassen en leeftijds-categorieën. Van jeugd tot senior, van solist tot groep en van de basis tot de topklasse.
De wedstrijdvloer werd verdeeld in 2 ‘lanes’ met aan iedere kant een eigen jury, zodat het programma vlot door kon lopen.

De majorette/twirlers van de Harmonie Vroomshoop hebben uitstekend gepresteerd. Met zelfs een aantal podiumplekken, goede scores en een opbouwend jury-verslag waarmee erg goed verder getraind kan worden de komende tijd voor de volgende wedstrijden die gepland staan. De coaches Maud Jansen en Marijke Brederode zijn tevreden en bovenal enorm trots op hun sporters.

De organisatoren, leden, coaches en supporters kijken terug op een erg geslaagde dag met mooie resultaten en positieve energie voor de volgende wedstrijd.

Na de zomervakantie start de vereniging (bij voldoende deelname) aan een opleidingsgroep. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg dan onze Facebookpagina Majorette “ De Harmonie Vroomshoop”.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen