Uitnodiging informatiebijeenkomst N36 Almelo-Ommen

Rijkswaterstaat organiseert informatiebijeenkomsten over de verkeersveiligheidsmaatregelen op de N36 tussen Almelo en Ommen. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers hun ideeën delen met medewerkers van Rijkswaterstaat. Ze kunnen ook mogelijke oplossingen aandragen die de verkeersveiligheid verbeteren. Rijkswaterstaat gaat graag met inwoners in gesprek.

De N36 is een drukke rijksweg tussen Almelo en Ommen. Rijkswaterstaat heeft de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de veiligheid op de weg te verbeteren. Inmiddels is 115 miljoen euro beschikbaar gesteld om de N36 verder te verbeteren, door middel van een fysieke rijbaanscheiding op een deel van de N36. Ook kijkt Rijkswaterstaat naar de mogelijkheden voor het verbeteren van twee aansluitingen bij Almelo en Westerhaar en het realiseren van ongelijkvloerse kruisingen bij gevaarlijke (oversteek)plekken.

Bijeenkomsten
Er zijn twee bijeenkomsten. De eerste is op dinsdag 17 september in Zaal Mulder, aan de Gramsbergerweg 68 in Hardenberg, de tweede op woensdag 18 september in Erve Pezie, aan de Bellinckhofsdwarsweg 3 in Almelo. Op beide dagen kunt u op elk gewenst moment tussen 16.00 uur en 20.00 uur binnenlopen. Het projectteam gaat graag met u in gesprek over uw vragen, zorgen en suggesties. Op www.platformparticipatie.nl/n36almelo_ommen vindt u meer info.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen