Opening Uniek Lifestyle & Gifts in Vriezenveen

Op 3 september opent Uniek Lifestyle & Gifts haar deuren aan Westeinde 269 in Vriezenveen. In het pand, waar voorheen de bekende winkel Zowizo was gevestigd, zal opnieuw een cadeauwinkel te vinden zijn. Dankzij de samenwerking van een aantal betrokken huurders kan de locatie blijven dienen als winkel voor unieke lifestyle- en cadeauartikelen.

Het voortbestaan van de cadeauwinkel is mogelijk gemaakt door een groep betrokken huurders die de handen ineen hebben geslagen. Dankzij hun gezamenlijke inspanningen kan Vriezenveen blijven genieten van een divers aanbod aan unieke lifestyleproducten en cadeaus.
Uniek Lifestyle & Gifts onderscheidt zich door een gevarieerd assortiment aan bijzondere en stijlvolle producten onder andere kleding, sieraden (voor dames en heren), woonaccessoires, unieke cadeaus, snoep, baby- en kinderartikelen, houten en glazen accessoires, streekproducten, dames en heren geuren en bakproducten.

“We zijn verheugd dat we deze nieuwe stap kunnen zetten en de traditie van een cadeauwinkel op deze locatie kunnen voortzetten,” aldus de initiatiefnemers. ” Onze gezamenlijke inzet en passie voor unieke producten hebben dit mogelijk gemaakt, en we kijken ernaar uit om de inwoners van Vriezenveen en omstreken te verwelkomen in onze winkel.”
De officiële openingsweek vindt plaats vanaf 3 september, waarbij klanten kunnen genieten van speciale aanbiedingen.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de nieuwe winkel te ontdekken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Uniek Lifestyle & Gifts via telefoonnummer 06-17273561 of emailadres:

unieklifestyleandgifts@gmail.com

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen