Zeer grote brand op Bedrijvenpark Twente in Almelo

Almelo, 4 juli 2024 – De hulpdiensten zijn zojuist opgeroepen voor een melding van een industriebrand op het Bedrijvenpark Twente in Almelo. De brand is uitgebroken bij het bedrijf Dasko, een koel en vries bedrijf. Er is direct opgeschaald naar een zeer grote brand, en diverse brandweerkorpsen zijn onderweg om de situatie onder controle te krijgen.

Wat er precies in brand staat is nog onduidelijk. Het bedrijfspand van Dasko staat voor een groot gedeelte in brand en dreigt over te slaan naar het kantoor. Er zijn meerdere knallen te horen, en de brand is van verre afstand te zien. Brandweermateriaal en personeel zijn massaal ingezet om de brand te bestrijden.

Ook de politie is onderweg om een groot gedeelte van het Bedrijvenpark Twente af te sluiten, zodat de hulpdiensten alle ruimte hebben om hun werk te doen. 

Op dit moment is het nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen als gevolg van de brand. De situatie wordt nauwlettend gevolgd, en verdere updates zullen volgen zodra er meer informatie beschikbaar is.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen