Informatiemiddag en avond 9 levensloopbestendige woningen in Vroomshoop

Donderdag 20 juni a.s. van 16:00 uur tot 20:00 uur organiseren wij een inloopbijéénkomst. Deze word gehouden in het gebouw van de muziekvereniging
De Harmonie, Vredesplein 4 in Vroomshoop. De koffie en thee staat voor u klaar!

Op de kruising van de Nassaustraat en de Koningin Beatrixlaan in Vroomshoop worden 9 levensloopbestendige woningen en 12 startersappartementen gebouwd.

Natuurlijk volgens de huidige normen: all-electric, dus zonder gas. De woningen hebben een levensloopbestendig karakter dankzij gelijkvloers wonen, koken, slapen en douchen. De comfortabele, moderne startersappartementen beschikken over een slaapkamer, badkamer, een gezellige woonkamer met open keuken, een berging en een heerlijk eigen terras of balkon.

In het ontwerp is rekening gehouden met de historische waarde van de locatie. Het vroegere schoolgebouw van SBO De Sleutel is dan ook goed te herkennen in het ontwerp en het plan draagt met trots de naam van de oude school.
Tijdens de bijeenkomst zijn ontwikkelaar Bijont en verkopend makelaar Bouwhuis Makelaardij & Taxaties aanwezig om u van advies te voorzien. Tevens is Assurantie-en adviesbureau Lucas aanwezig om uw financiële vragen te beantwoorden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen