Heeft u nieuws laat ons het weten

Graag kondigen we aan dat het mogelijk is om nieuws uit de regio te delen via onze mediakanalen. En dat de redactie van Pointnews openstaat voor alle vormen van lokaal nieuws, waaronder incidenten, openingen, mededelingen, sportevenementen en meer.

We krijgen vaak de vraag of er ook nieuws uit de regio geplaatst kan worden op de mediakanalen van Pointnews. Het antwoord is absoluut ja!

Heb je nieuws dat je wilt delen? Stuur het dan naar ons via het onderstaande e-mailadres, bij voorkeur met een foto en bronvermelding, zodat we er een volledig item van kunnen maken.

Naast het delen van nieuwsberichten, moedigt Pointnews ook lokale evenementen aan om contact op te nemen. “Het is ook mogelijk om bij een evenement een fotograaf langs te sturen. Laat het ons weten wat er georganiseerd wordt, zodat we kunnen bepalen wat er nodig is om een levendige weergave te bieden.

Lokale gemeenschappen worden aangemoedigd om hun verhalen en gebeurtenissen te delen en zo deel uit te maken van de nieuwsverslaggeving van Pointnews. Nieuwsberichten kunnen worden ingezonden naar:

info@pointnews.nl.

De redactie van Pointnews kijkt ernaar uit om samen te werken met lokale bewoners en organisaties van Twenterand om een diverse en inclusieve nieuwsomgeving te creëren. En aandacht te geven aan kleine of grote nieuws items.

Stuur u nieuws in.

De redactie Pointnews

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen